Om mig

Jag heter Magdalena Widegren och är en medelålders djurskötare med fotointresse.

Är du intresserad av en bild, eller av en fotosession, kontakta mig på post@muufoto.se, eller skicka ett meddelande via Facebook
Sommaren 2015 finns några av mina bilder utställda, och till försäljning på Geddeholms café
DSC_3704-Redigera-3

Jag finns också på Flickr och Fotosidan

30 reaktioner på ”Om mig

 1. Hi,
  I love your photos. They are so beautiful. I just wanted to ask you if you sell any of the photos?
  My best friends lived in Vasteras and I would like to give them a present with your photos.
  Karin

  1. Thanks! No, i did not code anything, this is a wordpress theme, the standard Twenty Thirteen. Glad you like it anyway! :)

 2. BIG CONGRATS on your new site!!! I hope this goes well for you! Big fan of your pictures, especially the COWS and the beautiful LANDSCAPE one… All the best!!! <3

  1. Tack så mycket för titten, bra med inspiration! Jo, det är en bra plats att bo och fotografera på. :)

 3. Otroligt fina bilder, dom utstrålar verkligen kärlek, kreativitet och kunskap i fotografering. Tack för att du delar med dig av dina bilder och kunskap :-)

 4. Well…du är en duktig fotograf!!
  Gillar att du fotar det mesta vilket är spännade och oförutsägbart. Blev länge försjunken i dina bilder av staden – linjer, mönster, färger.

  Mvh

  Michael

 5. Wow! Du har verkligen offantligt vackra bilder både här och på flicker!
  Jag kan ju säga att det är få fotografer på nätet som jag ägnar 2 timmar i streck att beundra, men när foto efter foto är spektakulärt är det svårt att slita sej, och det säger nått om hur intressanta och välarbetade bilder du utvecklar!
  Att jag dyker upp här är för att jag snubblade över några av dina bilder på Sweclockers tidigare idag, blev fast och var givetvis tvungen att följa upp :-)
  Det enda jag själv lyckats fånga på bild som blivit vackert (inget mot hur bra dina bilder blir dock) är när jag smygit runt ute på djurgården (sthlm) sommarnätter från midnatt till morgonen och ihärdigt experimenterat med olika platser där. Då mest med 18mm brännvidd.
  Dina förtrollande bilder på SweC fick mej att få förnyat intresse för astrofoto, men det är få nätter i Stockholm som bjuder på bra förutsättningar tycker jag.

  Grymt jobbat Magdalena! Jag tänker definitivt återkomma både hit och till flickr för att titta klart och även återbesöka mina favoritbilder!

  Mvh / Simon

  1. Tack för dina fina ord, så roligt att höra! :)
   Kan tänka mig att Stockholm inte funkar så bra om man ska fota stjärnor, och man måste nog ta sig en bra bit ut. Västerås funkar sådär om man håller sig någon il bort, men det är inte heller helt optimalt.
   Tack igen, blev väligt glad för din kommentar!

 6. Hej igen Magdalena!

  Jag upptäckte några utav dina hänförande bilder inne på facebook… som ledde till att jag kollade upp din fb-profil. Väl där inne på din fb-profil fick jag till min glädje se att du lagt upp fler bilder att beskåda till min stora, förtjusta glädje! :-)

  Så återigen, du har grym fototalang som du verkligen borde låta fler få ta del och upptäcka då du uppvisar en fantastisk känsla för både fotokompositioner i sig, men samtidigt också gör det på ett så eget kreativt nytänkande sätt! :-)

  Så… kör linan fullt ut och satsa på detta, mer på heltid tycker jag… och bevisligen många fler med mig! :-)

  Varma decemberhälsningar
  Jerry, Örebro

 7. Hej.
  Jag tog mig friheten att sätta ett av dina vackra foton i Mönsteråsgruppen på facebook…En sluten grupp för oss, som bor här. Jag skrev ett inlägg där. Nu ikväll när jag tittade på inlägget, så är det 115 st som har tryckt på gillaknappen och ett flertal av kommentarerna handlar om ditt foto…så underbart foto…vinterväg…….jag kan inte ta åt mig äran för detta underbara foto, utan har talat om att det är inte jag som har fotat….men kan jag få sätta ut ditt namn? och hänvisa till din fb-sida? Det är bedårande bilder du visar upp och jag blir hänförd….och alla andra också, förstår jag. Tack för dina vackra bilder. kram kram

  1. Tack för dina ord! Du får gärna sätta ut mitt namn, länka hit till min webbsida, eller FB-profil. Vad är det för bild? Men Mönsterås?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 × = fyrtio åtta